Hopp til hovedinnholdet

Får ikke utløsning når vi har sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kj min han vært sammen ganske lenge og er veldig sikre på hvernadre. Vi har det ganske bra sammen:) men problemet Er at han ikke får utløsning under samleie. Han sier at det går fint og at han har det deilig da jeg har det deilig, men det er ikke så greit for meg. Jeg vil at han skal få utløsning og jeg lurer på hva problemet er:( det var ikke sånn før. Dette har bare skjedd 3-4 ganger. Vi har sex på et åpent område så vi er ganske stressa under samleien for at noen skal kommer Osv. Han får utløsning ved å runke, og det gjør meg skikkelig trist for han ser på porno. Er årsaken at han ikke blir kåt av meg lenger? Han sier akk at han skal få utløsning da vi har samleie men da må jeg stoppe for en pause for jeg blir veldig sliten. Da han tar over så tar det veldig mye tid men jeg vet ikke, jeg har tenkt på det flere dager nå og jeg har dårlig magefølelse:(( hjelp meg

SVAR

Besvart 22.01.2018 10:38:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle