Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å kjøpe en vibrator på kondomeriet, men jeg er 15.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har lyst til å kjøpe en vibrator på kondomeriet, men jeg er 15, tror du de kommer til å nekte meg det? fordi jeg har lest på nettsiden dems at de ikke har en aldersgrense for å gå inn i butikken, men de kan nekte deg å kjøpe noe om de synes du ikke er voksen nok. er 15 voksent nok?

SVAR

Besvart 29.01.2018 18:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
account_circle