Hopp til hovedinnholdet

Men plutselig, for noen uker siden kjente jeg ingenting under sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i snart 1 år, sexlivet våres har alltid vært ganske bra, og jeg har alltid kjent masse under sex, men plutselig for noen uker siden kjente jeg ingenting under sex, og det var så trist, ville gråte.. til og med typen visste det var noe siden jeg ikke lagde like mye lyd som jeg pleier. Jeg fikk mensen dagen etter, men jeg aner ikke om dette er grunnen. Han sier jeg er like trang som vanlig og han kjente han «bånna» meg, men det gjorde ikke jeg.. jeg har ikke fått sett han etter det, men skal til han imorgen og jeg håper inderlig følelsene der nede er tilbake, håper på svar, jeg trenger virkelig hjelp..

SVAR

Besvart 04.02.2018 08:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Er dere ikke like kåte?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle