Hopp til hovedinnholdet

Hun har tørre, hvite punkter på kjønnsleppene. Hva er det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har sett i det siste og kjent at jeg har hatt tørre punkter som er hvite på de indre kjønnsleppene rett ved klitoris på begge sider, de punktene holder seg rett ved klitoris. De tørre punktene er vel egt mer hardt, akkurat som huden på en måte er død der nede. Hva gjør jeg med det? Jeg fingrer i tillegg en gang om dagen minst, kan det ha noe med saken og gjøre? Innimellom så kommer det kløe, men det svir ikke og gjør ikke vondt. Hjeeelp meeg

SVAR

Besvart 07.02.2018 14:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
account_circle