Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk meg full på fest og vet ikke om jeg hadde sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært på en fest nå til helgen og drakk ganske mye, jeg drakk så mye at jeg så vidt kunne gå, de rundt meg var også ganske fulle men jeg husker ikke så mye og hvet ikke om jeg er jomfru eller ikke, jeg husker at jeg sovnet men to av de som var dær og våknet med begge to, jeg husker at jeg klina med han ene men ellers husker jeg ikke mye, det har også gått et rykte rundt om kring at jeg ikke er jomfru lenger for noen som var dær har sakt det og derfor begynte jeg å bli usikker og jeg er veldig redd for at jeg kanskje kan bli gravid. Håper på svar så fort som over hodet mulig!

SVAR

Besvart 06.02.2018 16:34:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle