Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker har spurt om vi skal ha sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som snart blir 16. Hele situasjonen er litt vanskelig å forklare men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg er en veldig stille jente som ikke snakker med alle, men jeg er attraktiv hvis det gir mening. I det siste har mange gutter fra trinnet lagt meg til på Snapchat og jeg har snakket mye med dem der. Men i virkeligheten har jeg kun sagt noen få ting til et par av de. Han ene spurte meg om vi skulle ha sex (på melding). Jeg er veldig usikker fordi det er noe jeg er veldig skeptisk til. Det trenger nødvendigvis ikke være at jeg ikke vil, men jeg er bare redd for å dumme meg ut elller gjøre noe feil i og med at jeg kommer til å se han nesten hver dag på skolen i ettertid. Jeg svarte ikke klart og tydelig nei fordi jeg vil opprettholde interessen hans for meg. Men svaret mitt vinklet mer mot nei enn ja. Jeg liker han og vil ikke at det skal ødelegge ting. Burde jeg gjøre det, og isåfall: hva er viktig å tenke på?

SVAR

Besvart 11.02.2018 12:15:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle