Hopp til hovedinnholdet

Hei eg har ein kjæreste. og me har vert samen i nå 4-5 måner. og eg har tenkt mye på det dei siste dagene. om me skal ha sex heller ikkje.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei eg har ein kjæreste. og me har vert samen i nå 4-5 måner. og eg har tenkt mye på det dei siste dagene. om me skal ha sex heller ikkje. men eg tør ikkje å spør hu. me har jo klint mye eg har jo tokke på puppene henes uten bh-en. og rompå hennes. så spørsmål mit er om det er best å spør hun mens me kline eller om eg skal bare kle av meg mens me kline. å spør om det er greit nor me er nesten nakne men eg føle det blir feil då. og for fløut. og eg vil ikkje høre ut som eg er ein kåte-gris vis du kjøne. så vilken måte er best å spår på uten å ødlege alt. eit problem er at me begge har gåt i gjønom selvskading og selmord-tanker så eg vil liksom ikkje ja kjøne du?

SVAR

Besvart 12.02.2018 20:20:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt? Hvordan tolke eller vise det?

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle