Hopp til hovedinnholdet

 Kan mye sex gjøre en vagina mindre "trang"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kan mye sex gjøre en vagina mindre "trang"? Har hørt at fødsel kan påvirke skjeden, men har også hørt at sex (spesielt med en stor penis) kan gjøre skjeden mindre trang permanent til en viss grad, stemmer dette? Har også hørt at etter man mister jomfrudommen så vil vagina aldri bli like stram. Er det sant? Hva er den tryggeste form for prevensjon for å unngå å bli gravid ved ubeskyttet sex? Og hvor trygt er det? Kan en gutt komme inni meg, og jeg unngå å bli gravid? Kan vi plutselig få kjønnsykdommer ved mye/ofte ubeskyttet sex hvis ingen av oss har det? En annen ting, er hvis jeg får sæd i skjeden, hvor lang tid tar det før at sæden kommer ut igjen? Jeg har hørt at sæden kan bli værende i skjeden i noen dager før det renner ut, er det sant?

SVAR

Besvart 26.02.2018 13:18:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan finner du kunnskap om kjønnsorganet?

Mange lurer på hvordan kjønnsorganer ser ut og hva som er vanlig og normalt. Hva bruker du som hovedkilde for å få mer kunnskap om dette?

Les mer
attach_file

Animasjonsfilm om seksualitet

Få seksualitetsundervisning på en halvtime. Skal den vises på skolen, kan den også bestilles fra RFSU

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle