Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg har prøvd å fingre meg selv to fanger før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har prøvd å fingre meg selv to fanger før. Problemet er at jeg ikke kjenner noe annet enn en finger i underlivet. Det føles ikke deilig eller bra. Det føles bare som om jeg har en finger i vagina. Ikke noe mer. Gjør jeg noe galt? Og hva skal jeg gjøre for å føle nytelsen? Hjelp!

SVAR

Besvart 03.03.2018 18:12:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons.

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet i en seksuell situasjon. Lysten på sex er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hvorfor skjer det, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
account_circle