Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet litt lysten til å ha sex og blir sjeldent kåt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 3 år. I det siste har jeg følt at jeg har mistet litt lysten til å ha sex og blir sjeldent kåt. Kan virke som at han har det litt på samme måte, da han virker ukonsentrert til tider og mister ereksjonen. Vi har det veldig fint sammen ellers, så er kun dette som er problemet. Hva kan vi gjøre sammen og/eller hver for oss for å få tilbake sexlysten litt. Har ikke opplevd dette før.

SVAR

Besvart 04.03.2018 08:31:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle