Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt smittet med Mycoplasma? Hva gjør jeg da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hadde sex sist for litt over en uke siden. Går ikke på prevensjon, men har alltid vært nøye med kondom. To dager etter sexen fikk jeg blødninger som varte i 5 dager, deretter veldig mye mer utflod enn vanlig. Jeg var ganske full. Jeg husker at vi tok frem kondom, men ikke alle detaljene - om det skjedde noe før/etter/uten kondom. Jeg ser at jeg hadde eggløsning og veldig høy sjans for graviditet akkurat den dagen. Jeg får aldri mensen for tidlig, heller litt for seint, og jeg har veldig tydelige symptomer på mensen - de blødningene jeg hadde etterpå kjentes ikke som mens. Har googlet litt, og sett at det finnes gravide som får blødninger når egget fester seg. I så fall venter jeg bare litt og tar en graviditetstest. Det som nå er skjedd er at han har fått påvist mycoplasma. Kan det være det? Jeg har ingen av symptomene, og leste at de kun behandlet folk med symptom. Vet ikke hva jeg skal gjøre, hva jeg skal teste først, hvordan jeg skal forholde meg til alt.Takk for all hjelp

SVAR

Besvart 05.03.2018 14:08:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle