Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten vil ha sex. Jeg har egentlig også veldig lyst på å prøve det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14 år og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg ser at kjæresten min som er 16 år, vil ha sex. Jeg har egentlig også veldig lyst på å prøve det men føler ikke at kroppen min er fin eller bra nokk og ar han ikke vil like meg naken. Jeg synes det blir kleint selv om jeg også vil. Det jeg er mest redd for er det at jeg ikke vil at han skal se meg naken. Jeg er også veldig redd for min første gang. Gjør det vondt ? Hva skal jeg gjøre, skal jeg ha sex?

SVAR

Besvart 12.03.2018 17:48:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle