Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal ha sex for første gang snart, hvordan oppfører jeg meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal snart ha sex for første gang (blir 16 før da) å han jeg skal pule er 00 å har pult mange før. vi er bestevenner og har vært det i 7 år (vi er ikke inrt i å gå i forhold). Vi har tidligere tatt på hverandre å sett hverandre naken så jeg har ingen bekymringe for at dette er noe som vil ødlegge venskape. Han er den eneste jeg føler meg trygg nokk på til å pule. Vi har snakket om dette lenge å dette er noe begge vil. -hva er vanlige stillinger første gang -hvor lenge varer et samleie -jeg vet han kommer til og spørre meg etter vi har pult om jeg syntes det var deilig å vet jo at jeg svarer ærlig men jeg er redd han kommer til å stille «kleine» spørsmål (han elsker å flaue ut, men samtidig er han veldig intr i hva jeg syntes er godt og ikke -kan man vite om jommfruehinnen er brutt på forskudd? (Har ridd såsi hver dag siden jeg var 8 år) -hva er å «gjøre ferdig» en gutt -hva er «vanlig» å gjøre etter sex, da vi bor et stykke fra hværandre så vet jeg ikke drar «rett hjem»

SVAR

Besvart 12.03.2018 19:38:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

12 tips for bra sex

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle