Hopp til hovedinnholdet

Blødning etter samleie. Kan det være HPV viruset?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et halvt år siden ble jeg testet positivt på HPV, og fikk nylig behandlet vekk kjønnsvortene. (Er ihvertfall veldig sikker på det) Har nå fått kjæreste og vi hadde sex for første i helgen. Men etter sexen er jeg veldig hoven og blødde en god del under samleie,og etterpå svei det i flere timer. Har bare hatt 2 sexpartnere å er noen måneder siden sist,men har ikke opplevd noe lignende. Tror du dette kommer av HPV viruset eller er det noe annet som kan ha skjedd? Med vennlig hilsen bekymret:)

SVAR

Besvart 15.03.2018 09:20:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kondylomer (kjønnsvorter) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det finnes over 100 ulike typer av HPV og rundt 40 av disse smitter ved seksuell kontakt. HPV er like vanlig hos begge kjønn. De fleste vet ikke at de har eller har hatt denne virusinfeksjonen, fordi viruset ofte ikke gir synlige vorter.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer. Andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle