Hopp til hovedinnholdet

Svie i underlivet etter sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har hatt kjærest i 2 mnd nå og vi har hatt sex sånn 4-5 ganger i uken siden. Tok p-stav ganske tidlig etter at kondomen sprakk en gang. Vi var begge hverandres første. Den siste uken har jeg hatt svie nede i underlivet etter samleie som varer ca en time etterpå og føler trangen til å tisse. Har ikkje vært sånn tidligere... Tok en soppekur fordi jeg hadde sopp før vi vart sammen. Nå har jeg ingen av de symptomene lenger. Nå har jeg også bynt å føle smertene under samleie. Det føles ut som jeg har små sår i skjeden. Etter jeg tok p-staven har jeg følt at det har blitt mye «tørrere» der nede og jeg har hatt mensen i 2 uker begge mnd. Vet at etter ca 3 mnd skal mensen roe seg. Lurer på hva årsakene til smertene kan vere og hva som kan hjelpe!

SVAR

Besvart 19.03.2018 11:24:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle