Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurte på om du kunne forklare meg litt om sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år og lurte på om du kunne forklare meg litt om sex? Hvor lenge har man vanligvis sex? Hvor langt går penisen ut. Går den helt ut? Hvordan er de forskjellige sexstillinger? Hvordan har to jenter sex? Og to gutter? Hvordan kan trekant foregå? Kan man ha sex i flere timer? Hva er den vanligste sexstillinger? Kan du beskrive den? Kan du gi noen eksempler på hvor man kan ha sex? Hvilke rom? Seng, kjøkken, ute, opp langs veggen? Pleier man å stønne mye? Lage lyder? Jeg greier ikke å oppnå orgasme nå jeg onanaerer, kan du forklare hvordan man kan det? Hva kan man bruke som en dildo? Har prøve dusjhode og det var jo brilijand! Har også brukt en gulerot med en plastikkpose over og lest om noen som bruker hårbørste og det hørtes ut som en god ide. Kan du go med noen flere tips? Håper på svar så fort som mulig så jeg kan begynne å onanener og late som jeg har sex (haha) fortell meg alt om sex og trekat og legg gjerne igjen en video. :)

SVAR

Besvart 23.03.2018 17:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle