Hopp til hovedinnholdet

Hatt "sex" to ganger med to forskjellige, men har aldri fått den inn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt "sex" to ganger med to forskjellige, men har aldri fått den inn... Tenkte første gangen at siden det var første gang jeg hadde sex, og jeg nettopp hadde møtt fyren at jeg ikke var kåt nok og for trang. Da det skjedde igjen for andre gang på en fest i påsken begynte jeg å lure på om det er noe galt med meg da ingen av vennene mine har opplevd det samme. Vi hadde et langt forspill, men med en gang han skulle inn i meg, ble det aaaltfor trangt og det var helt umulig. Dette plager meg veldig, ikke bare fordi det gjør vondt, men også fordi det er sjukt kleint. Hvorfor er det sånn og er det noe jeg kan gjøre for å i det hele tatt klare å ha sex noen gang?

SVAR

Besvart 05.04.2018 18:31:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle