Hopp til hovedinnholdet

Hatt sex, fått flere sår, ganske store og åpne, små ferdige/begynnende sår.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hadde sex men ny partner på lørdag. (31.03) vi hadde sex opptil flere ganger daglig fram til mandag, og på onsdag fikk jeg noe som lignet en stor kvise på den ene kjønnsleppen. Etter hvært fikk jeg et stort så på den ene kjønnsleppen litt lengre ned, så fikk jeg to på den andre, så fikk jeg enda et å nå har jeg 5-6 sår der nede. To av sårene er ganske store og åpne og de andre er små ferdige/begynnende sår. Virker som det bare blir flere og flere sår. Har i tillegg til dette kløe i skjeden å det kommer ut noe som ligner en hvit, kornete utflod. Vi hadd ubeskyttet sex å vi har beggge hatt sexpartnere før, men ingen har sjekket for kjønnssykdommer. Det klør mye i skjeden, å det startet med svie i skjedeåpningen. Har ikke hatt sex siden mandag. Høres dette ut som herpes? Skal på helsestasjonen på torsdag men er utrolig redd siden de bare sprer seg og sprer seg der nede. Er det helt sikkert at dette er herpes? Kan det være soppinfeksjon?

SVAR

Besvart 09.04.2018 19:33:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle