Hopp til hovedinnholdet

Onanere i dusjen ganske ofte. Følt mye mindre, nå ingenting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg startet å onanere i dusjen i høst og nå gjør jeg det ganske ofte. Denne uken opplevde jeg noe som aldri har skjedd. For noen dager siden onanerte jeg, mens jeg hadde mensen. Jeg var litt num i leppene fra før av, og jeg følte mye mindre enn det jeg pleier. Jeg prøvde dagen etterpå, men jeg kjente bare mindre, og mindre. Jeg søkte opp på nettet, og jeg ble redd for at jeg klarte å gjøre klitorisen min num "for alltid". Jeg prøvde å onanere idag, men jeg kjente ingenting! Jeg er så beskymra og jeg har ingen å snakke med. Jeg lurer på hvor lenge dette her kan vare, og om jeg har skadet klitorisen min veldig alvorlig og parmament. Hilsen jente 14

SVAR

Besvart 15.04.2018 19:34:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle