Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har smittet kjæresten med klamydia, kan det påvirke forholdet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 7 - 8 måneder siden hadde jeg sex for første gang. Dette var på en fest hvor alkohol var innvolvert. Dette var ubeskyttet, og jeg har hørt at hun jeg lå med, har ligget med en del andre. Et par dager etter denne kvelden begynte penisen min å klø noe skikkelig, samt at jeg fikk noen små utslett på tuppen av hodet. Møtte en annen jente for et par måneder siden, og vi har ubeskyttet sex aktivt. Hun sier at det også har begynt å klø der nede, og hun synes det er ganske vondt når vi har samleie. I og med at hun har sagt dette til meg har jeg valgt å holde meg unna samleie en stund, men hun vil ha sex med meg uansett. Hun sjekket seg akkurat for klamydia, og om hun har det, er det helt sikkert jeg som har smittet henne i og med at hun var jomfru før vi møttes. Hva er sjansene for at hun har klamydia, og bør jeg bekymre meg for at dette skal påvirke forholdet vårt?

SVAR

Besvart 17.04.2018 21:19:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle