Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter litt med å bli kåt. Depresjon. Sammenheng?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente 18 år Jeg føler at jeg sliter litt med å bli kåt. Jeg har veldig lyst men jeg har ikke den kåtheten jeg vil ha. Mange ganger så har jeg lyst til å onanere eller ha samleoe men så blir jeg ikke kåt. Jeg har p-stav og har hatt det siden jeg var 16. Jeg har også slitt med litt depresjon det siste året men er blitt mye bedre nå! Men jeg har hørt at disse to tingene har stor innvirkning på lysten. Stemmer dette? Og hva kan jeg gjøre for å bli kåt oftere? Eller handler det om amdre faktorer som kosthold? Takk for svar! Hilsen jente som vil bli våt og kåt

SVAR

Besvart 21.04.2018 19:48:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle