Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri vært kåt, eller hatt sex, er redd for å gå lengre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har aldri vært kåt.. hvertfall ikke som jeg har tenkt over.. Jeg har heller aldri hatt sex, eller hatt noen som helst form for aktivitet. Jeg har klint med noen gutter, men har aldri gått lenger. Forrige gang jeg var på fest begynte jeg å gråte mens jeg klinte med en gutt.. hva er galt med meg? Jeg er redd for å bli sett på som rar og unormal.. Jeg er veldig kosesyk, men får aldri den ekstra kriblende følelsen alle snakker om.. I tillegg er jeg kanskje veldig redd for å gå lenger, da jeg ikke engang klarer å bruke tampong.. somregel får jeg den ikke engang inn i skjeden, men har presset den inn noen ganger, og da gjør det så vondt at jeg rett og slett må ta den ut igjen med en gang.. jeg prøver å fokusere på å slappe av og ikke spenne musklene der nede, og ta meg god tid. Men virker som det er en form for sperre.. Hva kan jeg gjøre? Føler meg veldig unormal, alle vennene mine rundt meg har ingen problemer med noe av dette, så de har ingen tips eller ideer..

SVAR

Besvart 24.04.2018 11:55:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle