Hopp til hovedinnholdet

Har det veldig bra sammen men jeg føler det skurrer når det gjelder sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 som den siste tiden har involvert meg i en relasjon med en mann på 25. Vi har det veldig bra sammen men jeg føler det skurrer når det gjelder sex. Føler ikke han helt har lyst på meg. Han har mindre sexlyst enn meg..kommer ofte mef unnskydlninger for å ikke ha det..og når vi har det pleier det å være kjapt og lite "spennende". Jeg er vant til mye lidenskap. Og mer sex. Jeg syns det er viktig å vite at en mann er tent på meg og vil ha meg istedenfor at jeg alltid må ta initativet. Han vil ikke gå ned på meg selv etter jeg har nevnt ned... jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre. Føler sexen er kjedelig og det ødelegger en del for meg :/

SVAR

Besvart 28.04.2018 07:37:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle