Hopp til hovedinnholdet

Da vi prøvde så var det veldig vondt og jeg begynte å blø.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 14 år som har litt problemer når det kommer til samleie. Jeg og kjæresten min har vært sammen en stund nå og vi er begge enige og har lyst til å ha sex (i form av samleie). Vi har gjort andre ting og begge er klare. Da vi prøvde så var det veldig vondt og jeg begynte å blø, jeg tror det var fordi jeg ikke slappet av nok. Vi har prøvd flere ganger, og hver gang så går det ikke fordi det er akkurat som penisen treffer en vegg inni skjeden min og den vil ikke inn og det ender som oftest med at jeg bare får veldig vondt, får små rifter og vi må stoppe. Jeg passer alltid på at jeg er veldig våt og slapper av når vi skal prøve. Jeg bruker også glidemiddel slik at den skal gli lettere inn men det virker som at ingenting funker. Jeg lurer på hva årsaken til dette kan være? Og hva kan jeg gjøre for å gjøre det mer behagelig?

SVAR

Besvart 10.05.2018 12:11:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle