Hopp til hovedinnholdet

Prøver å ha samleie (begge jomfru) så får ikke penis plass i vaginaen ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg og kjæresten min prøver å ha sex (begge jomfru) så får ikke penis plass i vaginaen. Vi har nå snart prøvd alt. Det er vått nok, men det fungerer fortsatt ikke. Jeg har ikke onanert noe særlig og dermed vil jeg si at jeg er ganske "trang," men det skal jo fortsatt fungere dersom man er i siget og er våt nok og har varmet godt nok opp. MEN DET FUNGERER FORTSATT IKKE! Og jeg blir alvorlig lei meg, jeg klarer ikke engang å få fingeren inni, han har klart det noen få ganger på meg.. men da gjorde det litt vondt. Har du noen tips? fordi jeg er helt desperat!

SVAR

Besvart 06.05.2018 17:07:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle