Hopp til hovedinnholdet

En gutt vil ha sex med meg, men jeg sa nei. Nå ignorer han meg. Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt som også er like gammel som meg og han er kjent for å være den største fuckboyen i skien jeg og han har drivet å snappet til hverandre siden påskeferien og til nå men uten å skrive no til hverandre. Og jeg snapper dirty bilder til han på en måte men jeg sender ikke nudes til han og han snapper tilbake ved å enten smile ellr bite seg selv på leppene og da skjønner jeg at han liker det men på torsdag 12.00 midt på natta så sender han meg våken og bare ja også ignorerte han det og 5 min senere så skriver han hvor bor du i ..... også sier jeg hvor jeg bor også sier han da kom til ..... og da svarte jeg at jeg ikke kan men jeg kan komme imorgen også spør han når da og da sa jeg etter skolen også spør han meg når slutter du også så jeg 13.00 også sier han okey og jeg bare hvorfor lurer du og da sa han ikke no og jeg bare vil du finne på no imorgen og han ja vi kan finne på no im men er du en kåt jente og jeg bare nei jeg er ikke en kåt jente og han har ignorert meg siden

SVAR

Besvart 08.05.2018 13:46:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor går grensen for bilder du legger på nett?

Legger du bikinibilder fra sommerferien på Facebook? Hvordan deler du bilder fra helgens fest med venner? Er du ung mor som blogger om babyen din med daglige bilder? Bilder av andre, spør du først? Er det egentlig så farlig? Hva mener DU?

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle