Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min fikk hunden sin til å slikke seg i underlivet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg var hos en veninne i helgen og overnattet. den ene kvelden spurte hun om jeg ville se noe tøft, jeg sa ja, da hentet hun hunden deres og syltetøy. og tok av seg trusa og smurte syltetøy på underlivet. og hun fikk hunden sin til og slikke det av henne! hun sier det er sinnsykt godt og hun flere ganger får orgasme til slutt. hun fortsatte og smørre syltetøy på og hunden slikket non-stop! til slutt spurte hun om meg ville prøve? fordi hun sier det er bedre en å få oral sex fra gutter. jeg sa nei og at jeg må tenke på det, men er nyskjerrig... virket som hun likte det kjempe godt, pga hun stønnet osv. er det farlig og la hunden slikke deg? bakterier osv? den har jo en så ru tunge, kan den skade meg om jeg prøver? kan jeg havne i fengsel om noen finner det ut?

SVAR

Besvart 09.05.2018 19:02:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dyremishandling

Mange dyr lider – enten fordi de ikke blir tatt ordentlig vare på, eller fordi mennesker med vilje piner dem. Hva sier loven om dyremishandling, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
account_circle