Hopp til hovedinnholdet

Diverse spm om smerter etter sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og typen har vært sammen i snart 1år nå. Vi har et aktivt sexliv, men jeg merker en del ubehag rundt dette. Etter samleie har det hendt en del ganger at kjønnsleppene har hovna opp og at det klør, og svir når jeg tisser. Det skjer også at hver gang vi har sex så detter sæden ut av kroppen min igjen, akkurat som om kroppen min «støter» sæden bort. Typen har også opplevd ubehag på penishodet og «sår» der etter sex. Vi har vært veldig nøye med at vi begge er våte før sex. Jeg går nå på Vivag kapsler etter legens anbefaling, men kapslene har bare gjort situasjonen verre. Nå kan vi ikke ha sex i det hele tatt uten intense smerter med hovne kjønnslepper og svie. Har alt testet meg for kjønnssykdommer, så det er heller ikke det. Vet ikke om det har noe å si, men jeg går på almina 28 i tillegg. Takk for svar!

SVAR

Besvart 20.05.2018 16:29:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer. Andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Ulike plager og ubehag etter samleie

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

 

Les mer
account_circle