Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg bare pule henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Uhm, ja. Jeg fingra venninna mi på bussen. Jeg ble liksom kåt på henne også begynte jeg og fingre henne. Jeg vet ikke om hun ville det, men hun begynte å stønne. Så jeg tokk henne med på busstoalettet. Så fingra jeg henne mer. Jeg har lyst til å fingre henne mer og slikke henne. Men jeg vet ikke om hun er klar for noe mer. Jeg vil ikke bli sammen med henne jeg vil bare pule henne hardt og at hun skal suge meg også vil jeg klemme titsa hennes. Jeg liker henne ikke men. Jeg er så kåt. Jeg har bare så lyst. Og i dag dro jeg henne inn på handikapp doen også fingra jeg henne mer, men så ringte den inn så hun måtte gå? Skal jeg bare pule henne?

SVAR

Besvart 26.05.2018 10:54:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle