Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min hadde ganske ofte samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på en ting. Jeg å kjæresten min hadde ganske ofte samleie og helst flere ganger for dagen. Men etterhvært begynte det å bli sykt ubehagelig, det var svie, brennende følse og når jeg skulle tisse så svei det. Så samleie var ikke noe godt. Hva kan dette være? Også er det små sår (TRUR JEG) som begynner og blø. Jeg har vært hos gynekolog og hun sier at jeg burde ta tabletter med melkesyrebakterier som føres opp i skjeden for å gjøre det bra igjen. Jeg har enda ikke prøvd de for jeg tenkte bare at det kom til å forsvinne av seg selv, men det gjorde det ikke. Håper dere svarer fort!

SVAR

Besvart 10.06.2018 10:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Ulike plager og ubehag etter samleie

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

 

Les mer
account_circle