Hopp til hovedinnholdet

Samleie: Føler ikke noe, ligger bare der og lager falske stønne lyder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg og typen har vært sammen i ca 3 mnd også for ikke så veldig lenge siden hadde vi sex, og nå har vi hatt det ett parr ganger, og vi har bare prøvd misjonær stiling og jeg følger egentlig ikke noe, vær gang vi har sex så følger jeg ikke noe, jeg bare ligger der og lager falske stønne lyder for at han ikke skal tro han er dårlig ellerno, er dt noe galt med meg? Også har jeg prøvd å fingre ett par ganger men jeg synes heller ikke det er deilig, og typen har fingra meg men synes heller ikke dt er deilig, liksom jeg følger ingen ting, når han bruker 2 fingre følger jeg ikke noe og når han bruker 3 gjør det vondt, er dt noe galt med meg? Eller gjør jeg/vi noe feil?

SVAR

Besvart 15.06.2018 16:53:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
account_circle