Hopp til hovedinnholdet

Er normalt å blø så mye, vil det slutte å blø under sex noen gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

så, jeg har hatt sex med en gutt 2 ganger nå. han er 16 og jeg er 14, og ja jeg vet det er tidlig å starte men jaja. så første gangen vi hadde sex syntes jeg ikke det var noe vondt og det var egt bare godt, men jeg startet jo å blø noe som var litt ekkelt når jeg blødde flere timer etter også. det var ikke sånn at det kom blod i trusa mi men alltid når jeg gikk på do så var det blod på papiret. også neste gang vi hadde sex var det ikke like godt i starten som det var forrige gang. det var helt sykt vondt de første to minuttene og det var sånn nesten så jeg måtte si jeg ikke klarte mer. men etterhvert så ble det så mye bedre. men jeg blødde denne gangen også. og det var ikke litt blod, de var liksom i senga hans og oppover benet mitt. så det jeg lurer på er om det er normalt å blø så mye og om det vil slutte å blø under sex noen gang, og hvorfor det var så mye vondere andre gangen enn første gangen.

SVAR

Besvart 19.06.2018 20:48:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle