Hopp til hovedinnholdet

Squirt eller urin?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lurer på noe. Når kjæresten min fingrer meg så kjenne jeg han «er nær noe» inni meg. Det føles utrolig godt, meeen etterhvert føles det ut som om jeg må tisse. Er det virkelig tiss? Eller Squirt? Hva er forskjellen? Og hvordan vet man hvilken av de som kommer? Og hva er egentlig squirt? Og blir orgasmen best når man squirter? takk for svar på forhånd ❤️

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Takk for spørsmålet ditt.
 
Når jenter kjenner tissefølelse så er det ofte et tegn på at det er like før orgasmen kommer. De fleste jenter vil ikke tisse selv om de får tissefølelse. Prøv å fortsette stimuleringen og se hva som skjer. Noen er redd for å tisse under seksuell aktivitet og stopper stimuleringen. En kan gå på do og tisse før en stimulerer slik at en vet at blæren er tom.
Noen jenter har det som kalles kvinnelig ejakulasjon/utløsning eller "squirt". Dette er en tynn klar væske som blir skilt ut fra noen kjertler i urinrøret. På grunn av plasseringen, kan det noen gang lukte svakt av urin, men det er det ikke. Væsken kommer ut rett før, under eller etter orgasmen. Den kan komme som en liten stråle eller sive ut. Den er blank på farge.
Noen jenter kan øve seg opp til å få ejakulasjon, gjerne ved å stimulere klitoris inne i skjeden på oversiden like innenfor åpningen. Hos noen jenter er disse kjertlene velutviklet, hos andre er de ikke-eksisterende. En er altså ikke avhengig av å få squirt for å ha et godt seksualliv og orgasmene kan være like gode uten.
Håper svaret var til hjelp for deg.
Vennlig hilsen

Sexologisk rådgiver (NACS), Sex og samfunn, i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex