Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en klump inni hullet der man har sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en klump inni hullet der man skal ha sex. Klumpen er på venstre side. Den er på størrelse med en halv fersken, litt mindre. Jeg er redd? Men vil ikke snakke med noen om det. For da vet de at jeg har tatt meg der nede. Og kan jeg ha sex selv om jeg har det? Og hva kan det være?

SVAR

Besvart 10.08.2018 09:18:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle