Hopp til hovedinnholdet

Røde flekker, kløe, mye kukost og rød på tuppen av penishodet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For en ukes tid siden hadde jeg ubeskyttet sex med en jente. Etter ca 12-24 timer merket jeg at jeg fikk røde flekker på penishodet samtidig som det var veldig mye «kukost». Det er bare flekker, ingen klumper. Jeg vasket godt, men det fortsatte med mye kukost et par dager til. Etter ca en uke er det nesten helt vekke, litt rød på tuppen av penishodet og det klør litt av og til. Hva kan det være?

SVAR

Besvart 15.08.2018 21:20:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv. Andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle