Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takler jeg presset om å sende nakenbilder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg opplever stadig vekk at jeg møter kjekke gutter på Internett som liker meg tilbake. De er helt vanlige gutter på rundt 19 år. Det starter med at vi flørter, men flipper fort over til noe seksuelt. De vil at jeg skal sende bilder av pupper, rumpe, mage, videoer av at jeg fingrer osv. Jeg er ikke komfortabel med å gjøre dette, men hvis jeg ikke gjør dette, så føler de at jeg ikke synes de er sexy, og at jeg ikke stoler på dem. Hvordan skal jeg løse dette uten å til slutt måtte kutte kontakten med dem brutalt fordi jeg ikke takler mer masing og press om å være sexy? (Jeg tror jeg blir sjeldnere kåt enn gjennomsnittet, og da er det ekstra kjipt med dette presset om å være kåt på den andre og presset på å ha lyst til å sende og få nakenbilder)

SVAR

Besvart 28.08.2018 10:21:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Er dere ikke like kåte?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle