Hopp til hovedinnholdet

Jeg nylig hatt sex for første gang

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nylig hatt sex med kjæresten min(helgen 17.08-20.08, han bor i Danmark)jeg merket ingenting, men jeg blode etterpå. Han trodde det var mensen, men jeg prøvde å forklare at det var helt normalt. Skjedde også etter 2 og 3 gang. Blør fortsatt. Jeg fikk litt vondt under 3 gang, men det er vel normalt? Han ville prøve uten kondom også, men hvis jeg tar P- piller så trenger vel han ikke å bruke kondom i tillegg? Legger man på seg av P- piller? Er P-piller trygt å bruke?Jeg var også beskymeret for å ikke å bli godtatt, men det ble jeg heldigvis. Jeg er også redd for å fortelle mine foreldre at jeg ikke er jomfru lengre. Han fikk ikke penisen stiv med en gang og det slett han med. Er det vanlig? Jeg ble kåt og ble vått i skjeden.

SVAR

Besvart 23.08.2018 00:21:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle