Hopp til hovedinnholdet

Var liksom helt greit å bli tatt der nede, men ikke noe sykt digg liksom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble fingret for første gang av en gutt for en stund siden. Vi klinte og så stakk han hånden nedi buksa mi. Buksen mitt var knytt ganske stramt og han knøt den ikke opp så d var litt vanskelig å få hånda ordentlig nedi, men han klarte å få inn fingre. Jeg var veldig våt, gjennom trusa liksom, men d jeg merket var at jeg ikke kjente noe ved fingringen nesten. Var liksom helt greit å bli tatt der nede, men ikke noe sykt digg liksom. Er d noe galt? Hva skyldes d? Kan d være annerledes dersom d skjer igjen? Kan d at jeg var så våt være grunnen til at jeg ikke kjente så mye? Og hvor våt er det normalt å bli?

SVAR

Besvart 31.08.2018 11:48:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle