Hopp til hovedinnholdet

Jeg er flau fordi jeg er 20 og ikke har hatt sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei 20 år gammel jente som enda er jomfru. Jeg er ikke religiøs og har lenge hatt en ønske om å ha sex, men har aldri hatt en kjæreste eller noen jeg er trygge på i et romantisk forhold. Jeg synes det er flaut å innrømme at jeg er jomfru, og opplever at "alle" rundt meg har debutert for lenge siden. Ofte lyver jeg, så jeg slipper å forklare. Alle forventer at jeg ikke er jomfru da dette ikke er vanlig, jeg synes derfor også det er vanskelig å bli med noen hjem fra byen o.l, fordi jeg da må forklare at jeg aldri har hatt sex før. Noen tips for å tørre å åpne seg mer for andre? Eller hvordan jeg kan slippe å føle på et utenforskap bare pga min mangel på sexerfaring? Kunne gjerne tenkt meg en kjæreste, men alle guttene jeg har forelsket meg i, har ikke gjengitt følelsene. Føler jeg mangler sosialkunnskap på dette emnet. Tar gjerne i mot tips!

SVAR

Besvart 05.09.2018 18:30:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Om å ikke ha hatt sex

Det å ha sex er et stort tema for alle, og det å ikke "ha hatt seg" er kanskje et enda større.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle