Hopp til hovedinnholdet

Jeg så kjæresten min miste jomfrudommen før vi ble sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg så kjæresten miste jomfrudommen før vi ble sammen. Vi besøkte en mann fra tyrkia. Hun hadde med meg fordi hun ikke turte dra alene. Hun fortalte at hun ville miste dyden og at han kunne ha sex med henne om han ville. Han trodde ikke noe på det i begynnelsen. Da han forstod det var alvor, ble han ivrig. Hun er en veldig pen jente. Han snudde henne, dro bukse og truse til knærne og puttet hele fjeset i rumpa hennes, mens hun ble helt rød og veltet en stol. Han hadde den ståpikken da han kom seg ut av buksa, brun og omskåret som ble puttet i en jentetiss. Han stod og jukket på mens hun så bak og holdt for munnen. Tilslutt lente han seg tilbake og kom. Etter hvilte han over ryggen hennes til den skled ut av seg selv. Han tok henne flere ganger med meg som vitne og viste meg resultatet etter å ha trukket seg ut. Sæd i nypult fitte. Nå er jeg kjempesjalu når jeg tenker tilbake, men hun sier det bare var uforpliktende sex. Kan jeg komme over det? Noen ganger ser han oss sammen.

SVAR

Besvart 08.09.2018 13:46:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle