Hopp til hovedinnholdet

Jeg så kjæresten min miste jomfrudommen før vi ble sammen

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg så kjæresten miste jomfrudommen før vi ble sammen. Vi besøkte en mann fra tyrkia. Hun hadde med meg fordi hun ikke turte dra alene. Hun fortalte at hun ville miste dyden og at han kunne ha sex med henne om han ville. Han trodde ikke noe på det i begynnelsen. Da han forstod det var alvor, ble han ivrig. Hun er en veldig pen jente. Han snudde henne, dro bukse og truse til knærne og puttet hele fjeset i rumpa hennes, mens hun ble helt rød og veltet en stol. Han hadde den ståpikken da han kom seg ut av buksa, brun og omskåret som ble puttet i en jentetiss. Han stod og jukket på mens hun så bak og holdt for munnen. Tilslutt lente han seg tilbake og kom. Etter hvilte han over ryggen hennes til den skled ut av seg selv. Han tok henne flere ganger med meg som vitne og viste meg resultatet etter å ha trukket seg ut. Sæd i nypult fitte. Nå er jeg kjempesjalu når jeg tenker tilbake, men hun sier det bare var uforpliktende sex. Kan jeg komme over det? Noen ganger ser han oss sammen.

Besvart 08.09.2018 13:46
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, gutt 18 år!

Dette var en veldig voldsom historie, og jeg forstår at du synes det er vanskelig å tenke på.

Din nåværende kjæreste hadde sex for første gang med en mann, mens du så på. Selv om dere ikke var kjærester på det tidspunktet må det ha vært en veldig spesiell situasjon for deg. Kjæresten din var heldig som hadde med seg deg som en sikkerhet, men situasjonen var kanskje ikke så bra for deg. 

Det er vanskelig for meg å si om du klarer å komme over dette. Men det er viktig at du prøver og bearbeide det ellers kan forholdet ditt til kjæresten din bli vanskelig. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med noen du kan snakke med dette om. Du kan for eksempel ta kontakt med helsestasjon for ungdom der du bor, eller helsesøster på skolen hvis du går på skole. 

Det å sette ord på ting som er vondt og vanskelig gjør ofte at det blir lettere å bære. Ved å snakke med noen kan du gå gjennom det som skjedde og få historien litt på avstand. Kanskje kunne det vært fint å ha med kjæresten din også på noen samtaler slik at dere får en felles forståelse av hva som skjedde og hvorfor. Det kan være fint for kjæresten din å høre at dette er vanskelig for deg og at du strever med å slutte og tenke på det.

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex