Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til hva jeg bør gjøre, ha sex eller ikke? Noe å passe på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og en gutt jeg har kjent siden 2.klasse har kommet til et punkt hvor vi nesten er sammen og er basically soulmates, han er drit snill og alt det. I det siste har vi hatt litt planer om å ha sex, han vil, men jeg ikke sikker på om jeg skal ta sex høytidelig eller ikke. Han presser meg ikke til noen ting og sier at vi bare gjør det hvis jeg vil og at han skal være forsiktig. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, for dette blir begges første gang, men hvis jeg skulle hatt sex med noen nå ville jeg valgt han, han får meg til å føle meg trygg og elsket. Har dere noen tips til hva jeg bør gjøre?, og evt ting man på passe på før/når man har sex første gang?

SVAR

Besvart 07.09.2018 18:22:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle