Hopp til hovedinnholdet

Er jeg klar for sex med kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ei jente her som lurer på noen ting:) jeg og kj min har tenkt det med sex men er ikke helt sikker også lure æ bare på er jeg klar for det? Han har fingra mæ og æ har ronket han og sånt men at vi ikke har hatt sex og har man en sånn egen fasit på om man er nokk kåt til å ha sex eller er det bare noe du må føle på selv? Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 11.09.2018 13:17:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle