Hopp til hovedinnholdet

Hatt sex flere ganger, svir hver gang og har null nytelse. Hva er feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har hatt sex flere ganger i det siste, men hver gang svir, trodde det bare skulle svi første gangen. Er absolutt null nytelse. Vet jeg har slitt med trang forhud, og når jeg har sex så blir huden dratt mye tilbake, men er så trang at den ikke går tilbake etter å ha blitt dratt ned. Så den sitter fast ned på penisen hvis dere skjønner. Det svir når noe tar på glansen min lengere ned. Har begynt med en kortison krem som har hjulpet litt, får til å dra forhuden lettere ned uten at det svirb like mye, men forhuden bretter seg opp. Skjønner virkelig ikke hva som er feil. Jeg har ikke fått utløsning sikkelig en eneste gang under samleie. Hva er feil med meg? :(

SVAR

Besvart 12.09.2018 18:36:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle