Hopp til hovedinnholdet

Kyssa en jente og vet hu har vært aktiv med oral sex. Smitte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fikk noen tanker angående at jeg kyssa en jente og vet hu har vært aktiv med oral sex og jeg ble redd for at eksen min kan ha vært utro så er nå redd for at jeg kan ha skjønnsykdommer. Hvor stor er sannsynligheten for at jeg har det ? Har ingen symptomer men har blitt sinnsyk redd for å smitte andre via munn eller at jeg kommer borti leppa mi og vil ikke ta på håndtak, vasker ogsåhendene mine hver gang jeg er redd jeg kan ha noe på hendene mine. Skal skjekke meg men er livredd for at jeg kan ha noe. Tror dere jeg har noe?

SVAR

Besvart 16.09.2018 12:31:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle