Hopp til hovedinnholdet

Sex med en på 17, vondt. Sendt nuds redd han deler hvis jeg sier nei nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. Jeg hadde sex med en 17- år gammel gutt for ca. 1 uke siden. Jeg synes det bare gjorde vondt. Det var ikke noe godt. Men jeg sa til han at jeg likte det. Nå driver han å spørr om når vi ska gjøre det igjen. Jeg tørr ikke si nei, er redd han blir sur. Jeg sendte han nudes i går, og han tok skjermbilde... er redd for at han ska spre de, hvis jeg sier nei til at vi ska ha sex neste gang... Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.09.2018 15:11:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle