Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått kløe og svie i underlivet etter sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei æ hadde sex for 3 daga sia og har hatt kløe og svie og vondt i underlivet og i kjønnsleppen etter det. Vi brukte ikke kondom siden æ går på p-plaster, æ va nok våt sånn at det gikk lett for han å gli inn i mæ. Vet ikke koffer æ e sår og har vondt. Det svir også når æ tisse eller har tissa akkurat som at æ har et kutt på kjønnsleppen også e det akkurat som æ får nokka sitron som svir da i kuttet hvis dokker skjønne. Ka kan være grunnen til dettan? E æ kanskje bare blitt sår etter et ganske røff samleie sia vi holdt på snær 2 tima ish og han va veldi på å sku "pule" mæ hardt og fort lenge som han gjorde. Han va ikke rolig eller forsiktig overhode så kan det ha me det å gjøre? At det va en litt for røff sex for lenge?

SVAR

Besvart 03.10.2018 13:34:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle