Hopp til hovedinnholdet

Klamydia og ubeskyttet sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 16 år gammel gutt. Og på skolen så har vi om kjønnssykdommer. Derfor har jeg tenkt mye på det siden at jeg hadde en kjæreste får et hålvår siden og vi hadde ubeskytta sex mange ganger å hun hadde en kjæreste før meg som hun hadde ubeskytta sex med. Men hu sier at ingen av de hadda kjønnssykdommer når de hadde sex. Jeg har ikke noe symptomer på noen av kjønnssykdomene men har tenkt mye på det i det siste. Å jeg er veldi sikker på at det er umuli for at jeg kunne ha fått kjønssykdommer.

SVAR

Besvart 14.10.2018 13:02:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle