Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex dag 10 i syklusen og tok angrepille dagen etter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex dag 10 i syklusen og tok angrepille dagen etter. Mensen min ble deretter forsen og jeg tok en test 5 dager etter jeg skulle hatt mensen, den var negativ. For 4 dager siden hadde jeg sex igjen, med kondom, men vi er usikre på om den hadde sprukket, mn vi trodde og håpte d. Nå er det 12 dager siden jeg skulle hatt mensen, jeg er veldig stresset og lurer på hav jeg skal gjøre...? Har en dårlig følelse på at jeg er gravid...

SVAR

Besvart 14.10.2018 20:26:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle