Hopp til hovedinnholdet

Hun har sent bilde av penisen min videre til venninnene sine

Gutt 16 år
 

Spørsmål

jeg og en jente har snakka litt over face, der vi har nå send bilde av hverandre. hun går på en annen skole og vi møttes over nett. hun har sent av puppene og jeg av penis. hun er den første som egentlig har flørta med meg så jeg digger dette. hun har nå sent bilde av penisen min videre til masse veninner som nå sender MEG meldiger om jeg vil møtes? de digga bilde og er veldig imponert. jeg er nesten 18cm lang, og 16 lang rundt kuken. hva skal jeg gjøre? de vil ha bilder, de sier de vil gjøre div ting med meg. har ikke hatt kjæreste og er jomfru, å nu har jeg 8 jenter som trygler meg om mer bilder og møter. hva gjør jeg? slå meg løs og få blowjob på blowjob og kanskje sex? eller ta det rolig?

Besvart 21.10.2018 18:42
 

Svar
Hei

Tusen takk for at du skriver til oss!

Så bra at du er fornøyd med penisen din!

La meg først understreke at det å dele andres nakenbilder er ulovlig. Siden du er under 18 år regnes du som barn, og nakenbilder av deg regnes som "barneporno". Noe som er straffbart. 

Når det er sagt, så virker det som om du får positiv oppmerksomhet og etterspørsel etter bildet ble delt. Dette kan oppleves som stas, men du må huske at det er kun du som bestemmer om du vil dele kroppen din og med hvem. 

Sex er definitivt best i trygge omgivelser med noen man stoler på. Særlig er dette en fordel siden du er helt ny i gamet. Selv om jentene her lovet deg ting på melding, så betyr ikke dette at det kommer til å skje.

Det er superlurt å tenke godt over hva man ønsker for seg selv. Du har tiden og verden foran deg, og trenger ikke gjøre alt med en gang. Ofte er det lurest å starte litt forsiktig og bygge opp erfaring og selvtillit. Dersom du ønsker en kjæreste så er det kanskje ikke så strategisk og sende ut bilde til flere andre jenter?

Selv om du tenker at det er uproblematisk at flere har bilde av penisen din nå, så kan det hende at du ikke synes dette er greit senere. Derfor er det lurt at man stoler på den man sender bilde til og gjøre avtaler om at bildet ikke skal deles videre og/eller lagres. Nakenbilder nytes best når de er helt frivillige, man er trygg og man har tillitt til personen man sender til. 

Du må også huske på at det dessverre er mennesker der ute som er ute etter å lure deg. Og som bruker nakenbilder for å krenke, mobbe eller presse. 

Du kan jo slå til og møte en av jentene, gå på date, kanskje dere finner tonen og det utvikler seg til noe mer. Da finner du også ut om de ber om nakenbilder for å utnytte deg, eller om de er interessert i noe mer, kanskje forhold. Det er vanskelig å vite hva motparten egentlig er ute etter når man ikke møtes ansikt til ansikt.

Jeg krysser fingrene for at ting ordner deg for deg på en god måte :)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt holder i mobiltelefon i senga (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Sånn kan du takle mas og press om nudes

Oppgitt jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex