Hopp til hovedinnholdet

Hun har sent bilde av penisen min videre til venninnene sine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og en jente har snakka litt over face, der vi har nå send bilde av hverandre. hun går på en annen skole og vi møttes over nett. hun har sent av puppene og jeg av penis. hun er den første som egentlig har flørta med meg så jeg digger dette. hun har nå sent bilde av penisen min videre til masse veninner som nå sender MEG meldiger om jeg vil møtes? de digga bilde og er veldig imponert. jeg er nesten 18cm lang, og 16 lang rundt kuken. hva skal jeg gjøre? de vil ha bilder, de sier de vil gjøre div ting med meg. har ikke hatt kjæreste og er jomfru, å nu har jeg 8 jenter som trygler meg om mer bilder og møter. hva gjør jeg? slå meg løs og få blowjob på blowjob og kanskje sex? eller ta det rolig?

SVAR

Besvart 21.10.2018 18:42:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle