Hopp til hovedinnholdet

Jeg skjønner ikke helt hva ho mener med hva "ferdig" betyr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått min første kjæreste, stolt fornøyd og glad! Vi lå i senga og kyssa og tok på hverandre. Jeg startet å gni pent nedentil mens *vi hadde klær på*. Hun likte det og begynte å "jokke" over meg mens jeg gnidde henne på klitoris - eller der et sted. Det ble mer intenst. Så 5-10 minutter senere hvisket hun slutt og la hodet inntil kroppen min for en liten pause. Jeg sa at vi burde kanskje slutte og heller legge oss på rommene våres (Altså Folkehøgskole ;) ) Så begynte hun å le og sa "Jeg er ferdig jeg". Jeg skjønte først ikke og sa "ferdig med hva?". Hun smålo videre og sa det har skjedd 4 ganger tidligere. (Dagen før hadde ho blitt våt nedentil) "Hvis jeg sier det blir jeg mer flau" sa ho og lo litt senere. Men jeg er litt rar, så jeg skjønner ikke helt hva ho mener med "ferdig" betyr.... Er det orgasme, blitt våt nedentil eller noe annet? :))

SVAR

Besvart 24.10.2018 16:43:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle