Hopp til hovedinnholdet

Jeg skjønner ikke helt hva ho mener med hva "ferdig" betyr?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har fått min første kjæreste, stolt fornøyd og glad! Vi lå i senga og kyssa og tok på hverandre. Jeg startet å gni pent nedentil mens *vi hadde klær på*. Hun likte det og begynte å "jokke" over meg mens jeg gnidde henne på klitoris - eller der et sted. Det ble mer intenst. Så 5-10 minutter senere hvisket hun slutt og la hodet inntil kroppen min for en liten pause. Jeg sa at vi burde kanskje slutte og heller legge oss på rommene våres (Altså Folkehøgskole ;) ) Så begynte hun å le og sa "Jeg er ferdig jeg". Jeg skjønte først ikke og sa "ferdig med hva?". Hun smålo videre og sa det har skjedd 4 ganger tidligere. (Dagen før hadde ho blitt våt nedentil) "Hvis jeg sier det blir jeg mer flau" sa ho og lo litt senere. Men jeg er litt rar, så jeg skjønner ikke helt hva ho mener med "ferdig" betyr.... Er det orgasme, blitt våt nedentil eller noe annet? :))

Besvart 24.10.2018 16:43
 

Svar
Hei gutt 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Så flott at du har fått deg kjæreste! Gratulerer!
Når hun sier "ferdig" er det stor sannsynlighet for at hun mener at hun har fått orgasme. Når hun sa at det hadde skjedd fire ganger tidligere, er det et utsagn som tyder på at stimuleringen du har gitt henne fire ganger tidligere også har ført til orgasme.
Når hun blir seksuelt tent/kåt blir ytre og indre del av klitoris blodfylt, skjeden blir våt og utvidet. Stimuleringen utenpå buksen treffer sannsynligvis på det mest følsomme området, klitoris. Den letteste måten å få orgasme på er ved stimulering av den ytre delen av klitoris. Vedlagt er noen artikler med informasjon som kan være nyttig for deg. Fortsett å glede deg over kjæresten din og jeg ønsker dere begge alt godt! 

 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex